Schooltassen voor weeskinderen in Marokko

Op 13 november is het officieel World Kindness Day, maar wij zijn er helemaal voor dat het gewoon iedere dag ‘Kindness Day’ zou moeten zijn. Bij NGU Mobile International gaan we bewust met het milieu om doordat we refurbished en tweedehands mobieltjes een tweede leven mogen geven. Tevens vinden we het belangrijk dat we iets goeds kunnen bijdragen aan de samenleving. Vandaar dat we met grote blijdschap mee konden helpen aan een project waar schoolkinderen worden voorzien van een schooltas met inhoud.

De schooltassen met schoolspullen zijn gestuurd naar de arme weeskinderen in Larache - Tetouan - Ksar el Kebir in Marokko door de hartverwarmende stichting Circle of Influence.

Stichting Circle of Influence is opgericht door Fatima Gazuani, met als doel jongeren te motiveren en enthousiasmeren om zich maatschappelijk in te zetten voor hulpbehoevenden. Lees hier meer over Circle of Influence en de lopende projecten.

Bekijk hier het LinkedIn filmpje waar de medewerkers van stichting Circle of Influence druk bezig is alle rugzakken te versturen.

Terug