Nieuw in assortiment: Oppo smartphones

Nieuw in het assortiment

Vanaf heden hebben wij ook de OPPO smartphones opgenomen in het assortiment. Deze smartphones domineren Azië al voor een langere tijd. OPPO is zelfs de op vijf na grootste smartphonefabrikant wereldwijd. Meer dan veertigduizend werknemers werken bij OPPO aan de technologische innovatie met als doel om een slimmer en beter leven te creëren voor mensen over de hele wereld.

 

Populariteit stijgt

De smartphones van OPPO worden steeds populairder hier in Europa en dat is zeker niet gek. De OPPO smartphones bieden namelijk een heleboel innovatieve snufjes tegen een scherpe prijs. Tevens is OPPO een onderdeel van BKK Electronics, dit moederbedrijf ken je misschien al van de OnePlus en Vivo.

 

Wat kan ik verwachten?

OPPO richt zich voornamelijk op het middensegment en high end smartphones. Het bedrijf heeft regelmatig nieuwe en eigenzinnige innovaties. Deze vindt je vooral terug in de mobiele fotografietechnologie.

Niet alleen in fotografietechnologie is OPPO een sterke smartphone maar ook in de snellaadtechnologie, ook wel Super VOOC. Deze smartphones laad je namelijk in een rap tempo volledig op. Super handig dus!

Terug