Nieuw! Minibank Powerbanks

MiniBank Powerbanks

Nieuw in ons assortiment zijn de MiniBank Powerbanks. Compacte powerbanks, welke ideaal zijn om mee te nemen wanneer je op pad bent. Met deze powerbanks zit je nooit meer met een lege telefoon, waar je ook zit! Ze zijn verkrijgbaar in drie varianten. Welke variant past het beste bij jou? Lees mee om het uit te vinden.

Powerbank

Geschikt voor jou wanneer…

Prijs

MiniBank 1200 MAh Solo

Je graag een back-up achter de hand hebt wanneer je ergens naartoe gaat en je je telefoon maximaal één keer wil kunnen opladen met de powerbank.

€19,99 incl. btw

MiniBank Station

Je vaak met meerdere mensen op stap bent of je telefoon zo intensief gebruikt dat je de batterij meerdere malen wil kunnen opladen. Er kunnen vijf telefoons tegelijkertijd worden opgeladen.

€54,99 incl. btw

MiniBank Pro 3000 MAh

Je graag een back-up achter de hand hebt wanneer je ergens naartoe gaat en je je telefoon meerdere keren wil kunnen opladen met de powerbank.

€24,99 incl. btw

 

MiniBank 1200 MAh Solo

Als eerste hebben we de MiniBank 1200 MAh Solo. Deze powerbank heeft verschillende fijne eigenschappen, waardoor hij zich makkelijk onderscheid van andere powerbanks.

  1. Klein formaat & lichtgewicht

Deze MiniBank heeft een klein formaat en is erg licht. Hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen voor onderweg.

  1. Draadloos ontwerp

Door het draadloze ontwerp kan je je telefoon gemakkelijk in de hand houden en gebruiken tijdens het opladen.

  1. Intelligente veiligheidsbescherming

Door zijn intelligentie is hij veilig in gebruik: Hij ondersteunt overladen, te veel ontladen, overspanning, overstroom en kortsluiting.

  1. Bevat 1200 MAh

Door deze kracht wordt bijna iedere telefoon volledig opgeladen.

  1. N52 magneet

Deze magneet is sterk genoeg om 800 gram te tillen, wat meer is dan het gemiddelde gewicht van een telefoon.

  1. 14 pin vergulde 5w snellader

Hiermee laadt je de powerbank weer snel op voor een volgend gebruik.

Door deze eigenschappen is deze powerbank ideaal om je telefoon mee op te laden. Je hebt nooit meer last van kabels die in de knoop zitten en hij is ook nog eens heel makkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast past hij ook nog in iedere telefoon met het juiste koppelstukje, ideaal dus.

Met de bijgeleverde kabel kun je de Minibank bij thuiskomst weer snel opladen voor een volgend gebruik. De MiniBank 1200 MAh is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

MiniBank Station

Ben jij vaak samen met iemand anders op pad en wil je graag dat jouw reisgenoten ook gebruik kunnen maken van de powerbank? Dan is de MiniBank Station wellicht de juiste keuze voor jou!

Met de Minibank Station krijg je niet alleen een oplaadstation, maar ook 4x de MiniBank 1200 MAh. Op deze manier kun je de vier powerbanks gemakkelijk opladen, maar ook handig bewaren. Daarnaast kan je het station ook gebruiken om je telefoon mee op te laden. Eigenlijk heb je dus vijf powerbanks in één!

Net zoals de MiniBank 1200 MAh, is ook de Minibank Station verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

MiniBank Pro 3000 MAh

Als laatste hebben we de MiniBank Pro 3000 MAh opgenomen in het assortiment. De naam zegt het al, met zijn 3000 MAh laadt hij jouw device nóg sneller op. Ten opzichte van de MiniBank 1200 MAh is deze powerbank wat groter in formaat, maar de kracht die je hiervoor krijgt compenseert dit volledig.

Ook deze powerbank heeft drie koppelstukjes, welke met een magnetische aansluiten aan je telefoon gekoppeld kunnen worden. Daarnaast is hij net zoals de andere twee draadloos en inclusief intelligente veiligheidsbescherming.

Wil je meer informatie? Kijk onderstaande video’s of neem contact met ons op. We helpen je graag!

https://youtu.be/GoHbvKA7ljM

https://youtu.be/u5-BGYZailI 

 

Terug