Mogelijke vertragingen product verzendingen i.v.m. Coronavirus

Zoals u waarschijnlijk weet heeft China momenteel te maken met een ernstige uitbraak van het Coronavirus. Dit is in eerste instantie natuurlijk een menselijk drama en wij leven oprecht mee met de Chinese bevolking en onze Chinese collega’s.

De Chinese overheid en de World Health Organization (WHO) hebben een reeks maatregelen genomen om verspreiding proberen te voorkomen. Dit heeft mogelijk gevolgen voor ons en voor u. 

Wat is het gevolg voor u?

Zowel voor de aankoop van toestellen, onderdelen voor reparaties, als ons assortiment van accessoires geldt dat (in sommige gevallen) deze worden geleverd vanuit China. Wij doen er alles aan om vertragingen te voorkomen. Maar, zoals u zult begrijpen, kunnen wij op dit punt geen garanties geven. Wat er gaat gebeuren in China is voor iedereen helaas onzeker. Ook heeft dit grote invloed op de gehanteerde prijzen, waardoor deze helaas kunnen afwijken van wat er op de site wordt aangegeven. Voor de meest actuele prijs, vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice. 

Wij houden de situatie voor u zo goed mogelijk in de gaten. U kunt natuurlijk ook, zoals altijd, telefonisch of per mail bij ons terecht met al uw vragen.

Wij hopen op uw begrip.

Team NGU

Terug